HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

PRP-BEHANDLING

tilbake

PRP er behandlingen for deg som vil oppnå en hudforbedring på en helt naturlig måte. Dette er en stamcelle-behandling, som lenge har vært benyttet blant annet innen idrettsmedisin og ortopedi for å stimulere til ben-/vevsdannelse og tilhelning. Behandlingsformen har nå nådd estetisk medisin, fått kallenavnet "Vampire Facelift" og har blitt en svært anerkjent behandling. Behandlingen anses å være en innovasjon innen avansert hudbehandling og er uten bivirkninger.

Det tas en blodprøve av deg som sentrifugeres for å skille blodplater og serum fra de røde blodcellene. Blodplater og serum injiseres med små stikk inn under huden. Blodplatene Inneholder såkalte vekstfaktorer som aktiverer og fornyer kroppens celler. Når vekstfaktorene frigis i vevet induseres produksjon av kollagenfibre og kapillærer, som igjen vil forynge huden. Hudens celler påvirkes av stamcellene, og man får en nydannelse av hudvev.

 

Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt og hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen - og er ideell til behandling av arr og strekkmerker. Behandlingen egner seg spesielt godt også ved tynn, hengende hud samt under øynene, et område som kan være vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende behandlinger.

 

Resultatene ved denne behandling varer lengre enn ved for eksempel injeksjon av hyaluronsyre og kollagen som absorberes av kroppen. Andre fordeler ved behandlingen er at bivirkningene er kortvarige og forbigående; Man vil etter behandling være litt hoven, men dette er som regel gått ned innen noen timer. Hos noen sitter hevelsen i til morgenen etter behandling. Noen kan oppleve at de har små blåmerker etter stikkene. Fordi man bruker pasientens eget blod er det ingen fare for allergiske reaksjoner. Dette gjør behandlingen til en sikker og trygg form for hudbehandling.

Resultat av behandlingen vil komme umiddelbart, men også bygges opp i huden over tid. Max effekt av behandlingen oppnås først etter 4 måneder.

Behandlingen vil

 

-  Redusere linjer og rynker

-  Gi en jevnere hudfarge

-  Redusere porer

-  Redusere arr

-  Regenerere huden

-  Forebygge hårtap og gi gjenvekst av hår

   (hårbehandlingen kommer våren 2018)

-  Redusere strekkmerker

-  Forbedre solskader

-  Redusere poser og mørke ringer under øynene

 

Behandlingen anbefales som en serie på 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. For å

vedlikeholde resultatet anbefales det å gjenta behandlingen en gang årlig.

 

 

Hvordan foregår behandlingen?

Det tas en blodprøve (mengde tilpasset området som skal behandles). Kunden må vente ca 15 minutter mens blodprøvene sentrifugeres og klargjøres for injeksjon.

Huden renses og vaskes med medisinsk sprit, før serum injiseres under huden. Etter behandling vil huden masseres lett. Avslutningsvis får kunden ligge med LED-maske med rødt lys, bl.a for å dempe rødhet.

Huden påføres fuktighetskrem og solfaktor til slutt.

 

 

 

 

PRISLISTE

Ansiktsbehandling inkl LED-masketerapi

4900,-

Oppfølging (ny behandling) innen 4 uker

4400,-

Behandling mot hårtap

4900,-

Serie med 6 behandlinger mot hårtap

24.500,-

INFO

Konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time.

 

Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

 

Kun kort (Visa/MasterCard) eller kontant betaling.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903