HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

PRP-BEHANDLING

tilbake

PRP er behandlingen for deg som vil oppnå en hudforbedring på en helt naturlig måte. Dette er en stamcelle-behandling, som lenge har vært benyttet blant annet innen idrettsmedisin og ortopedi for å stimulere til ben-/vevsdannelse og tilhelning. Behandlingsformen har nå nådd estetisk medisin, fått kallenavnet "Vampire Facelift" og har blitt en svært anerkjent behandling. Behandlingen anses å være en innovasjon innen avansert hudbehandling og er uten bivirkninger.

Det tas en blodprøve av deg som sentrifugeres for å skille blodplater og serum fra de røde blodcellene. Blodplater og serum injiseres med små stikk inn under huden. Blodplatene Inneholder såkalte vekstfaktorer som aktiverer og fornyer kroppens celler. Når vekstfaktorene frigis i vevet induseres produksjon av kollagenfibre og kapillærer, som igjen vil forynge huden. Hudens celler påvirkes av stamcellene, og man får en nydannelse av hudvev.

 

Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt og hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen - og er ideell til behandling av arr og strekkmerker. Behandlingen egner seg spesielt godt også ved tynn, hengende hud samt under øynene, et område som kan være vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende behandlinger.

 

Resultatene ved denne behandling varer lengre enn ved for eksempel injeksjon av hyaluronsyre og kollagen som absorberes av kroppen. Andre fordeler ved behandlingen er at bivirkningene er kortvarige og forbigående; Man vil etter behandling være litt hoven, men dette er som regel gått ned innen noen timer. Hos noen sitter hevelsen i til morgenen etter behandling. Noen kan oppleve at de har små blåmerker etter stikkene. Fordi man bruker pasientens eget blod er det ingen fare for allergiske reaksjoner. Dette gjør behandlingen til en sikker og trygg form for hudbehandling.

Resultat av behandlingen vil komme umiddelbart, men også bygges opp i huden over tid. Max effekt av behandlingen oppnås først etter 4 måneder.

Behandlingen vil

 

-  Redusere linjer og rynker

-  Gi en jevnere hudfarge

-  Redusere porer

-  Redusere arr

-  Regenerere huden

-  Redusere strekkmerker

-  Forbedre solskader

-  Redusere poser og mørke ringer under øynene

 

Behandlingen anbefales som en serie på 2-3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. For å

vedlikeholde resultatet anbefales det å gjenta behandlingen en gang årlig.

 

 

 

 

Hvordan foregår behandlingen?

Det tas en blodprøve (mengde tilpasset området som skal behandles). Kunden må vente ca 15 minutter mens blodprøvene sentrifugeres og klargjøres for injeksjon.

Huden renses og vaskes med medisinsk sprit, før serum injiseres under huden. Etter behandling vil huden masseres lett. Avslutningsvis får kunden ligge med LED-maske med rødt lys, bl.a for å dempe rødhet.

Huden påføres fuktighetskrem og solfaktor til slutt.

 

 

 

 

INFORMASJON OM PRP-BEHANDLING MOT HÅRTAP HOS MENN

Platelet-rich plasma (PRP)-behandling mot hårtap er en relativt ny metode for å redusere hårtap og stimulere til ny hårvekst.

 

Årsaker til hårtap

Det kan være flere årsaker til hårtap. Den typen hårtap som er mest forsket på i forbindelse med PRP-behandling, er Alopecia Androgenica – såkalt ”arvelig hårtap” Det vil si at hårstråene blir tynnere og hårtapet er spredt..

 

Androgenic Alopecia er årsaken til 95 prosent av hårtapet blant menn. Testosteron omdannes til dihydrotestosterone (DHT) og binder seg med de androgyne reseptorene i hårsekkene, som deretter setter i gang en miniatyriseringprosess som resulterer i lettere og finere hår.

 

Nærmere forklart fører dette til at falske impulser blir sendt ut slik at de tre fasene ved hårvekst (røyting, vekst og hvile) blir hemmet, og spesielt røytefasen varer lengre en normalt. I tillegg blir næring til hårsekkene hindret, slik at det blir umulig å produsere sunt hår. Dette skyldes ofte at blodsirkulasjonen rundt hårsekkene har blitt dårligere. Etter hvert som det kapillære blodomløpet rundt hårsekkene minker, vil de produsere tynnere og tynnere hårstrå – helt til produksjonen stopper helt opp. PRP-behandlingen fungerer ved at man injiserer stamceller/blodserum i hodebunnen. Dette er fullt av vekstfaktorer, og vekker hemmede hårsekker som ikke fungerer som de skal – ved at de styrker regenereringsprosessen. Behandlingen anses som veldig trygg og uten bieffekter. Gamle hårsekker ´vekkes opp´- og de tynne hårstråene som allerede er der, vil bli tykkere.

 

Personer som fortsatt har noe hårvekst i behandlingsområdet, vil oppleve best resultat av PRP-behandling. Områder/personer som har vært helt skallet i mer en 4-5 år vil ikke dra nytte av denne typen behandling.

 

Hvordan foregår behandlingen?

PRP-behandling foregår ved at det tas blodprøver (+-4 glass). Mens du venter, sentrifugeres blodprøvene 10-15 minutter for å separere blodplater og plasma. Stamceller høstes over i egne sprøyter, og tilsettes en aktivator. I tillegg tilsetter vi et hårserum som inneholder bla. fosfatsyre, riboflavin, enzymer og aminosyrer som jobber sammen for å styrke hårstråene. Behandlingsområdet vaskes med medisinsk sprit, før PRP-blandingen injiseres tett over hele området. Her benytter vi en MesoGun, som er mye mindre smertefull enn ved manuell injeksjon.

 

Kontraindikasjoner for behandling

Sterke blodfortynnende medisiner (dersom du står på Albyl-E e.l anbefales du å snakke med fastlege om eventuelt mulighet for opphold før behandlingsdagen), pågående hudinfeksjon i behandlingsområdet, hudkreft, eksem, psoriasis, ustabil diabetes, personlig/familiær historikk av keloide (”stygge”) arr. Graviditet og amming. Nylig bruk av medisinen Isotretinoin eller Roaccutane (3 mnd).

 

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandling vil man bli rød i hodebunnen, og man kan føle seg ”solbrent” i 2-3 dager etterpå. Håret vil være noe stivt av de ulike væskene som er brukt under behandling. Man kan med fordel bruke en tynn bomullslue e.l etterpå. Avvent med å vaske håret i 24 timer etter behandling. Dersom du føler deg sår i hodebunnen, unngår du å gni denne under hårvask. Dersom man har ubehag i behandlingsområdet, kan man ta Paracet. Unngå Voltaren/Ibux (Nsaids).

Øverste bilde er tatt umiddelbart før første behandling.

Nederste bildet er tatt 5 måneder etterpå – før 5.behandling.

Forventet resultat

Gjenvekst av hår etter PRP-behandling er en langsom prosess. Dette skyldes i hovedsak hårets ulike vekstfaser. Erfaringsmessig så begynner man å merke endring etter 3-4 behandlinger (à 1 x pr mnd), men det er veldig individuelt. Du anbefales å benytte Epigen Hair Lotion hver kveld under hele prosessen. Denne selger vi i klinikken. Det anbefales å ta 6 behandlinger fordelt over 6 måneder. Deretter 1x pr år som vedlikehold.

PRISLISTE

Ansiktsbehandling inkl LED-masketerapi

4900,-

Oppfølging (ny behandling) innen 4 uker

4400,-

Behandling mot hårtap

4900,-

Serie med 6 behandlinger mot hårtap

24.500,-

INFO

Konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time.

 

Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

 

Kun kort (Visa/MasterCard) eller kontant betaling.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903