HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

OM BEHANDLINGENE

TEOSYAL

FaceLounge benytter Teosyal hyaluronsyrefillere.

 

Teosyal er en verdenskjent hyaluronsyre filler med over 6.000.000 injeksjoner i Europa, og er brukt i en rekke norske private sykehus. Teosyal er utviklet av TEOXANE Laboratories i Genève.

 

Teosyal er 100% ren hyaluronsyre basert filler av ikke animalsk opprinnelse. Hyaluronsyre er en naturlig og særdeles viktig komponent i huden. Det er et sukkermolekyl som binder fuktighet i huden, den skaper fasthet og elastisitet dette skaper hudens smidige ytre.

 

Allerede tidlig i 20 årene reduseres produksjon av hyaluronsyre. Etter passert 40-50 år har kroppen mistet 50% av hyaluronsyren,

vi ser resultatet i form av rynker. Ansiktet mister sin opprinelige ovale form og vi får innsunkne partier.

 

Hyaluronsyre har vært brukt i aestetisk medisin i mange år, også flere medisinske felt. Hyaluronsyre fra Teosyal er et sikkert og dokumentert valg. Teosyal tilbyr et produkt av høyeste kvalitet og har et stort vareutvalg, slik at produkt kan tilpasses hver enkelt klient. De fleste fillerne fra Teosyal inneholder 0,3% Xylocain, som er et lett bedøvelsesmiddel.

 

FaceLounge benytter i tillegg bedøvelseskrem lokalt på lepper før injeksjon.

ANTI RYNKE-INJEKSJONER

Hyperaktivitet i ansiktsmuskulaturen kan ofte resultere i dannelse av rynker og linjer.

 

Ved hjelp av anti rynke- injeksjoner med toxiner kan man midlertidig svekke den underliggende muskulaturen som forårsaker at man får disse linjene – og de blir smidigere og glattet ut.

 

Behandlingen er ikke permanent, og må gjentas ca hver 3-6 måned for optimalt resultat.

DERMAPEN

DermaPen er en avansert form for microneedling.

 

Det er den første microneedling-pennen som kom på markedet, i 2010. DermaPen er patentert på verdensbasis, FDA-godkjent og klinisk testet. Den har 11 sterile, tynne nåler som penetrerer huden ca 90x/sek. Nåledybden kan justeres fra 0,5 – 2,5 mm – avhengig av behandlingsindikasjon og –område.

 

Bruk av Hyaluronsyre, peptider, grow-factors og vitaminer under behandling, gjør at huden får tilført disse stoffene dypt for oppbygging og regenerering. Nålene lager en ”kontrollert skade” i huden, som igjen starter en helingsprosess – og det frigis vekststoffer umiddelbart.

 

Dette gjør at huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere. Dersom kunden har hyperpigmenteringer i ansiktet, tilsettes serumet BriteLite i DermaPen-behandlingen

 

Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere, er DermaPen mer skånsomt og mindre smertefull. Man kan også kombinere DermaPen med ulike syrebehandlinger.

KJEMISKE PEELINGER

Ved en kjemisk peeling påføres huden en løsning av ingredienser som har en lavere PH-verdi enn huden selv har.

 

Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å igangsette en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring. De ulike kjemiske peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene – og øker produksjonen av nye, friske hudceller.

 

Hvilken type kjemisk peeling, og styrke som er best egnet for din hud, bestemmes under konsultasjon med kosmetisk dermatologisk hudpleier – med utgangspunkt i hudtype, hudtilstand og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Etter behandling med kjemiske peelinger må man bruke krem med høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

 

Internasjonale retningslinjer anbefaler at man forbehandler huden (med feks A-vitaminkrem eller Glycolpads) før man starter med kjemiske peelinger. Det er vanlig å starte forbehandling 2-4 uker før første behandling. Ved å forbehandle reduserer man bivirkninger og gir bedre resultat av behandling. Det er ulike forbehandlinger som anbefales for de ulike peelingene. Dette vil du få informasjon om under konsultasjon.

PLASMAGE

Soft-kirurgiske behandlinger med Plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigment-/leverflekker, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker, for eksempel i kinn, hake/kjeve, ved ørene, «røykerynker» over leppen, panne, kråketær og sinnarynke. Dette er et godt alternativ til dem som ikke ønsker større kirurgiske behandlinger eller injeksjoner. Det er en såkalt invasiv behandling, som ikke medfører kutt eller stikk.

 

  • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
  • Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
  • Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
  • Systemet er svært presist og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er ideelt for områder med tynnere hud, som øyelokk og hals.

 

Plasmage er lysenergi som brukes for å fordampe bort det øverste hudlaget, slik at vevet trekker seg sammen. Denne prosessen utløser en umiddelbar sammentrekning og stramming av hudfibre for å skape løft, remodeling og foryngende effekt. Man ser resultatet av behandlingen umiddelbart, men det kan ta opp til 3 måneder før max effekt oppnås.

 

SOPRANO ICE

Soprano Ice er en diodelaser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårreduksjon for alle hudtyper, og kalles ”Gullstandarden for permanent hårfjerning”. Diode laserbehandling for permanent reduksjon av sjenerende hårvekst ble FDA-godkjent i 1997.

 

Alle områder kan behandles. Populære områder er armhuler, legger og lår, bikiniområdet, ansikt og rygg. Man kan behandle flere områder samme dag. Se prisliste for behandlingsoversikt.

 

Soprano Ice er kjent for sine gode resultater. Det er vanlig at opp til 25% av hårene forsvinner for hver behandling. Etter første behandling, ser man endelig resultat etter 6 uker. Dette skyldes at hårene vokser saktere etter behandling – og faller av.

Du må forvente minst 3 behandlinger – opp til 8 på grunn av hårets 3 vekstfaser (se egen info nederst). Det er kun hår i vekstfasen som har nok pigment i hårroten til at de reagerer med laserstrålene. Det er derfor man trenger flere behandlinger for å oppnå en hårreduksjon opp mot 95%. Laserbehandlingen har best effekt på lys hud. Mørkere hudtyper trenger ofte flere behandlinger enn lyse hudtyper.

PROFHILO

Profhilo er den nye og effektive Anti-age injeksjonsbehandlingen som alle snakker om.

 

Profhilo er den første BDDE-frie og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud. Den har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre (64mg/2 ml) på markedet.

Den fukter og remodellerer aldrende og slapp hud. Man får umiddelbare resultater etter behandling, i tillegg til at det starter en stimulering av kollagen og elastin ved langsom frigjøring av hyaluronsyre. Dette gir en vesentlig hudforbedring over tid. Profhilo er såpass tyntflytende, at det vil ikke gi økt volum eller endre ditt utseende. Derimot sprer den seg lett over et stort område, og gir en naturlig foryngelse ved at huden i behandlingsområdet strammes opp og rynker glattes ut.

 

Kunder foretrekker ofte denne behandlingen framfor f.eks skinbooster med vanlige fillers, etter som man trenger færre injeksjonspunkter pr behandling.

GREEN PEEL

Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med næringsstoffer fra urtene, fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid. På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

 

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i hudens  ”reisverk” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst. Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk, nærende, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen.

 

Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter  ”treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til, og stimulere i hudens dypere lag.

MASSASJE

Massasje er en av våre eldste medisiner, og skal ha blitt brukt allerede år 2330 f.kr. i Egypt. Deretter begynte flere og flere land å bruke ulike massasjeteknikker på ulike problemområder, som Kina, India, Japan, Korea, Roma og Hellas. I de senere årene har vi brukt massasje både som en behandlingsform mot blant annet idrettsskader, stress og spenninger. Og det finnes svært mange ulike metoder og grep.

 

Her på FaceLounge tilbyr vi to ulike massasejbehandlinger;

Svensk massasje, dette er en klassisk massasje som blant annet jobber på musklene og øker blodsirkulasjonen.

 

Og aromamassasje, en massasje som er svært stresslindrende og gir dyp avspenning. I en aromamassasje brukes også eteriske oljer, disse behandler ulike problemer samt. gir en stimulerende og avslappende effekt.

 

Det er viktig at kunden informerer massasjeterapeut om problemområder, slik at terapeut kan jobbe litt ekstra på områdene under massasjen. Det er også svært viktig at det informeres om nylige operasjoner, arr og beinbrudd, da dette er kontraindikasjoner for massasjer.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Klassisk ansiktsbehandling er for kunden som vil unngå de mest aktive ansiktsbehandlingene som Green Peel og syrepenslinger. Som kanskje heller vil føle mer på velvære og avslapning.

 

Her er det også gylden mulighet til å få god hjelp med å finne produkter som passer kundens hud og ønsker. Det er mulig å få farget vipper og bryn under behandlingen.

MESOTERAPI MED MESOGUN

I denne behandlingen ser man på hva hver enkelt kundes hud trenger, og blander en cocktail bestående av hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter, som f.eks hyaluronsyre, vitaminer, antioksidanter og mineraler.

 

Vi bruker MesoGun for å injisere cocktail’ene i huden, for å sikre en jevn og presis injisering – og i riktig hudlag. Mange kunder foretrekker denne typen behandling framfor ”vanlig” mesoterapi med fillers (sprøyter), da dette er en behandling som er tilnærmet smertefri, og har lite nedetid etterpå.

 

Effekten av behandlingen sees umiddelbart – men er best ca 1-2 uker etterpå. Det er anbefalt å ta 3 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom for best resultat.

 

Mesoterapi med MesoGun er en velegnet behandling for fine linjer, dehydrert hud, grå og gusten hud, tynn og slapp hud

De vanligste områdene for denne behandlingen er ansikt, hals, decolletage og håndrygg

Etter behandlingen kan huden være rød og litt sår i 2-3 dager. Du kan også få litt hevelse og små blåmerker, men disse dekkes fint med mineralmakeup.

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903