HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

OM BEHANDLINGENE

TEOSYAL

FaceLounge benytter Teosyal hyaluronsyrefillere.

 

Teosyal er en verdenskjent hyaluronsyre filler med over 6.000.000 injeksjoner i Europa, og er brukt i en rekke norske private sykehus. Teosyal er utviklet av TEOXANE Laboratories i Genève.

 

Teosyal er 100% ren hyaluronsyre basert filler av ikke animalsk opprinnelse. Hyaluronsyre er en naturlig og særdeles viktig komponent i huden. Det er et sukkermolekyl som binder fuktighet i huden, den skaper fasthet og elastisitet dette skaper hudens smidige ytre.

 

Allerede tidlig i 20 årene reduseres produksjon av hyaluronsyre. Etter passert 40-50 år har kroppen mistet 50% av hyaluronsyren,

vi ser resultatet i form av rynker. Ansiktet mister sin opprinelige ovale form og vi får innsunkne partier.

 

Hyaluronsyre har vært brukt i aestetisk medisin i mange år, også flere medisinske felt. Hyaluronsyre fra Teosyal er et sikkert og dokumentert valg. Teosyal tilbyr et produkt av høyeste kvalitet og har et stort vareutvalg, slik at produkt kan tilpasses hver enkelt klient. De fleste fillerne fra Teosyal inneholder 0,3% Xylocain, som er et lett bedøvelsesmiddel.

 

FaceLounge benytter i tillegg bedøvelseskrem lokalt på lepper før injeksjon.

VISTABEL

(Botuliniumtoxin type A - "Botox")

Vistabel er et registrert legemiddel i Norge. Innenfor medisin brukes dette for hyperaktive muskler.

 

Hyperaktivitet i ansiktsmuskulaturen kan ofte resultere i dannelse av rynker og linjer. Ved hjelp av Vistabel-behandling kan man midlertidig svekke den underliggende muskulaturen som forårsaker at man får disse linjene – og de blir smidigere og glattet ut.

 

Behandlingen er ikke permanent, og må gjentas ca hver 3 – 6 måned for optimalt resultat.

DERMAPEN

DermaPen er en avansert form for microneedling.

 

Det er den første microneedling-pennen som kom på markedet, i 2010. DermaPen er patentert på verdensbasis, FDA-godkjent og klinisk testet. Den har 11 sterile, tynne nåler som penetrerer huden ca 90x/sek. Nåledybden kan justeres fra 0,5 – 2,5 mm – avhengig av behandlingsindikasjon og –område.

 

Bruk av Hyaluronsyre, peptider, grow-factors og vitaminer under behandling, gjør at huden får tilført disse stoffene dypt for oppbygging og regenerering. Nålene lager en ”kontrollert skade” i huden, som igjen starter en helingsprosess – og det frigis vekststoffer umiddelbart.

 

Dette gjør at huden leges, nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden fornyes og blir strammere. Dersom kunden har hyperpigmenteringer i ansiktet, tilsettes serumet BriteLite i DermaPen-behandlingen

 

Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere, er DermaPen mer skånsomt og mindre smertefull. Man kan også kombinere DermaPen med ulike syrebehandlinger.

PRP-BEHANDLING

PRP er behandlingen for deg som vil oppnå en hudforbedring på en helt naturlig måte.

 

Dette er en stamcelle-behandling, som lenge har vært benyttet blant annet innen idrettsmedisin og ortopedi for å stimulere til ben-/vevsdannelse og tilhelning. Behandlingsformen har nå nådd estetisk medisin, fått kallenavnet "Vampire Facelift" og har blitt en svært anerkjent behandling. Behandlingen anses å være en innovasjon innen avansert hudbehandling og er uten bivirkninger.

 

Det tas en blodprøve av deg som sentrifugeres for å skille blodplater og serum fra de røde blodcellene. Blodplater og serum injiseres med små stikk inn under huden. Blodplatene Inneholder såkalte vekstfaktorer som aktiverer og fornyer kroppens celler. Når vekstfaktorene frigis i vevet induseres produksjon av kollagenfibre og kapillærer, som igjen vil forynge huden. Hudens celler påvirkes av stamcellene, og man får en nydannelse av hudvev.

 

Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt og hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen - og er ideell til behandling av arr og strekkmerker. Behandlingen egner seg spesielt godt også ved tynn, hengende hud samt under øynene, et område som kan være vanskelig å behandle med konvensjonelle foryngende behandlinger.

KJEMISKE PEELINGER

Ved en kjemisk peeling påføres huden en løsning av ingredienser som har en lavere PH-verdi enn huden selv har.

 

Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å igangsette en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring. De ulike kjemiske peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene – og øker produksjonen av nye, friske hudceller.

 

Hvilken type kjemisk peeling, og styrke som er best egnet for din hud, bestemmes under konsultasjon med kosmetisk dermatologisk hudpleier – med utgangspunkt i hudtype, hudtilstand og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Etter behandling med kjemiske peelinger må man bruke krem med høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

 

Internasjonale retningslinjer anbefaler at man forbehandler huden (med feks A-vitaminkrem eller Glycolpads) før man starter med kjemiske peelinger. Det er vanlig å starte forbehandling 2-4 uker før første behandling. Ved å forbehandle reduserer man bivirkninger og gir bedre resultat av behandling. Det er ulike forbehandlinger som anbefales for de ulike peelingene. Dette vil du få informasjon om under konsultasjon.

CELLUFORM +

Celluform+ er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for reduksjon av moderate mengder uønsket fett under haken (”dobbelthake”)

 

Celluform+ består av deoksykolsyre. Dette produseres naturlig i kroppen, og medvirker til opptak og nedbrytning av fettet vi spiser. Ved å injisere deoksykolsyre under haken brytes lokale fettansamlinger ned, slik at det tas opp i blod- og lymfesystemet – og fraktes bort. Ingen andre celler enn fettcellene påvirkes av behandlingen. I tillegg er Celluform+ tilsatt Arnica, som motvirker inflammasjon og hevelse.

 

Effekten av behandlingen vil komme gradvis, og det kan ta opp til 6 uker før endelig resultat/full effekt oppnås etter hver behandling. Det er mest vanlig med 1-4 behandlinger – noen ganger fler, dette avhenger bl.a av størrelsen på området som skal behandles. Dersom man ønsker å gjenta det, må det gå minst 6 uker fra siste behandling.

 

Selve behandlingen er tilnærmet smertefri, men man kan oppleve at det blir stramt i området mens man behandles. Det er ikke nødvendig med bedøvelse. Behandlingen foregår ved at man markerer området som behandles, før det vaskes i medisinsk sprit. Deretter injiseres små mengder Celluform+ i 10-20 punkt (avhengig av størrelse på behandlingsområde).

PLASMAGE

Soft-kirurgiske behandlinger med Plasmateknologi kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigment-/leverflekker, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker, for eksempel i kinn, hake/kjeve, ved ørene, «røykerynker» over leppen, panne, kråketær og sinnarynke. Dette er et godt alternativ til dem som ikke ønsker større kirurgiske behandlinger eller injeksjoner. Det er en såkalt invasiv behandling, som ikke medfører kutt eller stikk.

 

  • Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.
  • Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.
  • Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.
  • Systemet er svært presist og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er ideelt for områder med tynnere hud, som øyelokk og hals.

 

Plasmage er lysenergi som brukes for å fordampe bort det øverste hudlaget, slik at vevet trekker seg sammen. Denne prosessen utløser en umiddelbar sammentrekning og stramming av hudfibre for å skape løft, remodeling og foryngende effekt. Man ser resultatet av behandlingen umiddelbart, men det kan ta opp til 3 måneder før max effekt oppnås.

 

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903