HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

KJEMISKE PEELINGER

tilbake

Ved en kjemisk peeling påføres huden en løsning av ingredienser som har en lavere PH-verdi enn huden selv har.

Huden opplever behandlingen som en mild skade, og svarer med å igangsette en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring. De ulike kjemiske peelingene har hver sine unike egenskaper, men generelt for alle er at de svekker bindingene mellom de døde hudcellene – og øker produksjonen av nye, friske hudceller.

 

Hvilken type kjemisk peeling, og styrke som er best egnet for din hud, bestemmes under konsultasjon med kosmetisk dermatologisk hudpleier – med utgangspunkt i hudtype, hudtilstand og hvilke resultater man ønsker å oppnå. Etter behandling med kjemiske peelinger må man bruke krem med høy solfaktor for å unngå pigmenteringer.

 

Internasjonale retningslinjer anbefaler at man forbehandler huden (med feks A-vitaminkrem eller Glycolpads) før man starter med kjemiske peelinger. Det er vanlig å starte forbehandling 2-4 uker før første behandling. Ved å forbehandle reduserer man bivirkninger og gir bedre resultat av behandling. Det er ulike forbehandlinger som anbefales for de ulike peelingene. Dette vil du få informasjon om under konsultasjon.

Elixir Glycolsyrepeeling

Glycolsyre er en fruktsyre. Vi bruker 30% eller 40% styrke på denne peelingen. De som prøver denne peelingen første gang, vil få 30% styrke. Glycolsyre-peeling virker i overhuden, gir generell hudforbedring, behandler pigmenteringer og øker hudens fuktnivå. Den motvirker urenheter og kviser og kan forbedre fine linjer. Allerede etter først behandling vil man merke at huden er glattere, sunnere og har en fin glød. Behandlingen kan gjentas med 2-4 ukers mellomrom for best langsiktig resultat. Man kan oppleve tørrhet, rødhet og noe flassing i 2-5 dager etter behandling.

 

Elixir Mandelsyrepeeling

Mandelsyre er også en fruktsyre, men har større molekyler enn feks glycolsyre. Det vil si at den virker mindre penetrerende og irriterende på huden. Det er en velegnet behandling for f.eks skadet hud. Denne type peeling virker antibakteriell og talghemmende, og er en fin behandling for acne og hudormer, sensitiv hud, rosacea og til personer med mørkere hudtone. Mandelsyrepeeling har sjelden nedetid med flassing, men man KAN oppleve noe tørrhet, rødhet og flassing i 2-5 dager etter behandling.

Mandelpeel kan med fordel kombineres med Dermapen for enda bedre resultat.

 

MeLine peeling

MeLine produktene er forsket fram for å være den første spesialiserte serien til å behandle alle typer pigmenteringer,

og er en kombinasjon av blant annet ulike syrer. Denne peelingen gir gode resultater uten tilbakefall av pigmenteringer, etter som den hemmer tyrosinaseprosessen, hvor utviklingen av pigmenteringene foregår. I tillegg vil peelingen spre pigmenteringene i vevet, så det ikke samler seg som ¨flekker¨. Denne peelingen exfolierer også de øverste lagene i epidermis, slik at man oppnår en økt produksjon av friske, nye celler. MeLine salongbehandling innebærer 2 behandlinger med 30-40 dagers mellomrom (+eventuelt vedlikeholdtbehandling etter 6-8 måneder hvis ønskelig) - og bør kombineres med hjemmeprodukter for optimalt resultat.

 

TCA-peeling

TCA er en kraftigere type peeling enn glycol-, mandel- eller MeLine-peel. Denne kjemiske peelingen egner seg godt til behandling av solskadet hud med linjer, hyperpigmenteringer og/eller arrpreget hud. TCA virker ned i underhuden (dermis) og fjerner lagene med døde hudceller og renser huden for urenheter. Denne peelingen er såpass kraftig, at man må påregne noe ”nedetid” med

flassing, tørrhet og rødhet som kan vare i 7-10 dager. 3.dagen etter behandling oppleves ofte som den dagen flassingen pågår som verst. Det er viktig å ikke manipulere/rive i den flassende huden. Når den ”gamle huden” har flasset av, vil man oppleve at huden ser og føles ny og frisk.

TCA-peeling kan med fordel kombineres med DermaPen for enda bedre resultat.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Huden renses og forbehandles, før den kjemiske peelingen påføres. Man kan kjenne lett kløe og svie mens peelingen ligger på huden. Ved kraftige peelinger (TCA Light Peel og Advanced Peel) vil man få lagt en maske som demper rødhet, og roer huden. Denne skal ligge på huden i 15 – 20 minutter. Til slutt påføres huden tilpasset serum, fuktighetskrem og solfaktor.

 

Hvem bør ikke ta kjemisk peeling?

-   Gravide og ammende

-   Personer som har brukt Roaccutane/Isotretinoin 1 år før behandling

-   Nylig har syrebehandlet huden (inkl sterke kremer)

-   Personer som lett danner arr

-   Personer som skal i sterkt sollys de nærmeste ukene etter behandling

 

Man må alltid opplyse om eventuelle kjente hudsykdommer før behandling.

PRISLISTE

Elexir kjemisk peeling med Glycolsyre 30%

790,-

Elexir kjemisk peeling med Glycolsyre 40%

890,-

Elexir kjemisk peeling med Mandelsyre

890,-

MeLine kjemisk peeling for pigmenteringer

1500,-

TCA-Peeling

1: "Lunsjpeel" uten maskebehandling

990,-

2:  Light Peel m/ACM 1 eller 2 inkl maskebehandling

1500,-

INFO

Konsultasjon er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time.

 

Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

 

Kun kort (Visa/MasterCard) eller kontant betaling.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903