HJEM

BEHANDLINGER/PRISER

KONTAKTINFO

OM OSS

ONLINE BOOKING

CELLUFORM+

tilbake

Celluform+ er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling for reduksjon av moderate mengder uønsket fett under haken (”dobbelthake”)

 

Celluform+ består av deoksykolsyre. Dette produseres naturlig i kroppen, og medvirker til opptak og nedbrytning av fettet vi spiser. Ved å injisere deoksykolsyre under haken brytes lokale fettansamlinger ned, slik at det tas opp i blod- og lymfesystemet – og fraktes bort.

Ingen andre celler enn fettcellene påvirkes av behandlingen.

I tillegg er Celluform+ tilsatt Arnica, som motvirker inflammasjon og hevelse.

 

Effekten av behandlingen vil komme gradvis, og det kan ta opp til 6 uker før endelig resultat/full effekt oppnås etter hver behandling. Det er mest vanlig med 1-4 behandlinger – noen ganger fler, dette avhenger bl.a av størrelsen på området som skal behandles. Dersom man ønsker å gjenta det, må det gå minst 6 uker fra siste behandling.

 

Selve behandlingen er tilnærmet smertefri, men man kan oppleve at det blir stramt i området mens man behandles. Det er ikke nødvendig med bedøvelse.

Behandlingen foregår ved at man markerer området som behandles, før det vaskes i medisinsk sprit. Deretter injiseres små mengder Celluform+ i 10-20 punkt (avhengig av størrelse på behandlingsområde).

 

 

Etter behandling får de fleste noe hevelse i området som er behandlet i ca 3-4 dager. Små blåmerker kan oppstå, og man kan bli rød, få litt kløe og oppleve litt generelt ubehag i behandlingsområdet. Dette er forbigående. Noen opplever at de blir litt nummen i området som er behandlet – dette kan føles opp til 6-8 uker etterpå.

 

 

Hvem bør ikke behandles av Celluform+?

-  Personer under 18 år

-  Gravide og ammende behandles ikke

-  Personer med hudsykdommer eller hudkreft

-  Historikk med anafylaksi og/eller allergi mot noen av

   virkestoffene i produktet

 

Personer med hjerte- og karsykdommer, som gjennomgår cellegift/stråling, har diabetes, problemer med lymfedrenasje og muskulære sykdommer bør avstå fra behandling.

PRISLISTE

2500,-

Oppfølging innen 2 måneder etter siste behandling; kr 2000,- pr behandling

INFO

Konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier er gratis!

Eventuell avbestilling må skje innen 24 timer før oppsatte time.

 

Etter dette – eller ved uteblivelse fra time, vil det faktureres 1500,-.

 

Kun kort (Visa/MasterCard) eller kontant betaling.

FØLG FACELOUNGE PÅ FACEBOOK FOR KAMPANJER!

©FACELOUNGE - TLF 930 18 903